طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه با قارچ به همراه نکات مهم

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 28
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 38
بازدید سال : 273
بازدید کلی : 4124

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : شنبه 19 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین ، ته چین مرغ ، طرز تهیه ته چین مرغ

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ را برایتان آموزش دهیم. ته چین یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که بیشتر در مهمانی ها و جشن ها در کنار غذای اصلی سرو می شود و واقعا خوشمزه است . البته درست کردنش هم یک سری فوت و فن داره که اگه رعایت نشه ته چین از هم باز می شود و ظاهرش خراب می شود. در این دستور ما از قارچ هم برای خوشمزه تر شدن استفاده کرده ایم ولی شما می توانید قارچ را حذف کنید.

با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید ته چین مرغ درست کنید. در ریختن ماست دقت کنید نباید موادتان شل و آبکی شود.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
سینه مرغ 1 عدد
قارچ 200 گرم
ماست 1 لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

مراحل تهیه ته چین مرغ به این صورت است که ابتدا باید برنج را به هر روشی که دوست دارید (کته یا برنج آب کش شده) بپزید. می توانید اگر مقداری برنج پخته شده در یخچال دارید از آن استفاده کنید.

سینه مرغ را با یک لیوان آب و نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود. بعد استخوانهای آن را بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا آبشان کشیده شوند.

در کاسه ای زرده های تخم مرغ را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید سپس ماست و زعفران دم کشیده و ادویه ها را هم اضافه کنید. نصفی از مرغ و همه برنج پخته شده را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید . قابلمه نچسبی انتخاب کنید و مقداری روغن کف قابلمه بریزید و دیواره های قابلمه را هم چرب کنید . حالا یک لایه از مخلوطی که درست کرده اید بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا به هم بچسبند. بعد یک لایه قارچ و مرغ را روی آن بریزید و روی آن دوباره از مخلوط تخم مرغ و ماست بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. حرارت ته چین را کم کنید و یک شعله پخش کن زیرش قرار دهید تا دم بکشد و طلایی شود.



تعداد بازدید از این مطلب: 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود